Hotel Hugo kibicuje ZAKSIE

 

Menu grillowe


menu-grillowe

 

Jadło zimne

sałatka wiosenna, sałatka jarzynowa, kartoffelsalat, sałatka grecka, sałatka brokułowa, sałatka makaronowa, smalec, ogórki kiszone, pikle, pieczywo, masełka smakowe

Jadło Gorące

barszcz biały, żurek na maślance, grochówka, bogracz, julienne drobiowe, kiełbasa, karczek, krupniok, shoarma wieprzowa, szaszłyk drobiowy, szaszłyk wieprzowy, krewetki, kalmary, pstrąg, łosoś, limanda w warzywach, golonka, żeberka, kukurydza

Dodatki na ciepło:

ziemniak pieczony w całości w ziołach, ziemniak pieczony w całości z sosem czosnkowym, pieczonki, ananas zapieczony serem wędzonym, ziemniaczki podsmażane parisienne

Menu dziecięce

Fileciki z kurczaka, Mini Hod-dog, Mini hamburger

 

Dania nocne serwowane przez Szefa Kuchni

Udziec pieczony w całości w sosie borowikowym z kapustą zasmażaną i ziemniakami w łupinach

Rostbef pieczony w całości z warzywami z grilla i podsmażanymi ziemniakami parisienne

 

Istnieje możliwość rozpalenia ogniska i przygotowania części dań przez Gości

Powyższe menu zawiera jedynie przykładowe dania.
Jesteśmy otwarci na Państwa propozycje

 

  • Polski
  • English